Biopeeling

Wat is een biopeeling?
Een bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen.
Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd.

Hoe werkt het?
De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De peeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.

Na de massage wordt er een masker aangebracht die afgestemd is op de huid, hierna wordt er nog een oil elixer aangebracht en een beschermende zonnefactor.

Wat doet de bio peel?
De bio peel is zo uniek vanwege het gebruik van 100% natuurlijke kruiden en algen. Deze worden geactiveerd door een speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen goed opneembaar door de huid.

De spirulina-alg alleen al bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

Het huideigen herstel wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking.

Effectiviteit

-algehele huidverbetering
-huidherstel
-herstel bij puistjes
-onderhuidse talgbultjes
-gladder huidoppervlak
-intensieve ontgifiting
-verwijderen van dode huidcellen
-egalere teint
-fijnere poriƫn