Cosmetische voetverzorging

Voeten hebben veel te voorduren en kunnen daardoor vaak wel wat extra aandacht gebruiken.
Als u geen problemen heeft aan uw voeten maar u wilt deze er toch mooi verzorgd uit laten zien dan is deze behandeling geschikt voor u. De voeten voelen weer fris en vitaal aan, en de behandeling kan worden afgemaakt met gellak of een normale nagellak.

Bij de cosmetische voetbehandelingen wordt de huid altijd eerst gereinigd. Hierna worden de nagels geknipt en/of gevijld. Met de verzorgende nagelriem olie worden de nagelriemen terug geduwd en de nagels worden weer schoon gemaakt. Bij deze behandelingen worden de voeten ook nagelopen op het eelt, ik kan dit met een freesapparaat wat gladder vijlen. De voeten worden na de behandeling behandeld met een verzorgende en hydraterende crème.

Bij de luxe voetverzorging zit een scrub wat de dode huidcelletjes verwijderd. Hierdoor kunnen de producten na het scrubben beter worden opgenomen door de huid, ook zit hierbij een voetmassage. De voetmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding weer wordt gestimuleerd en zorgt voor een optimale ontspanning. U kunt ook een losse voetmassage bij mij boeken, voor alle behandelingen kunt u hier een kijkje nemen.

Als u tot slot nog gellak op de voeten wilt in plaats van normale nagellak is dit ook mogelijk, gellak moet worden uitgehard in de uv lamp en zorgt er daardoor voor dat na deze behandeling de schoenen meteen weer aankunnen zonder te beschadigen. Gellak blijft gemiddeld 2 tot á 3 weken zitten. (en op de tenen vaak nog wat langer) Houdt er hierbij wel rekening mee dat het niet met een normale nagellak remover kan worden verwijderd. U kunt het makkelijkste in de salon de gellak er af laten halen, dit moet dan even een kwartiertje weken in de remover en kan daarna makkelijk worden verwijderd.

Vindt u het makkelijk om meteen een afspraak boeken? Dit kan nu ook via de online agenda.
U kunt de cosmetische voetbehandeling of een voetmassage natuurlijk ook cadeau doen!

Als u verder nog vragen heeft over een behandeling kunt u natuurlijk altijd het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Graag tot snel in de salon.

Boek nu!