Massage

budha_ontspanningsmassage

Wilt u even helemaal tot rust komen en bent u toe aan een ontspanningsmassage? Dan bent u hier  aan het goede adres. Bij het masseren komt u geest en lichaam tot rust en hoeft u even nergens aan te denken. Bij de massage kunnen ook problemen worden verholpen zoals hoofdpijn, rugklachten, nek-schouderklachten, en stress.

De massage behandeling wordt altijd gestart met warme kompressen, hierdoor kunnen u spieren optimaal ontspannen. Tijdens de massage wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen in de huid beter weg kunnen. Ook als de spieren behoorlijk vast zitten kan een massage een uitkomst zijn, vaak voelt het na de behandeling al veel losser aan. Tijdens de massage gebruik ik massageolie op basis van verzorgende en voedende jojoba en amandel oliën. In de olie zit geen kuntsmatige geur en kleur stoffen en dit product is ook dierproefvrij.

Spierknopen kunnen soms ook de aanleiding zijn van rugpijn. Soms kan dit aanvoelen als een soort knoop, dit is een spierverharding, een plek waar de afvalstoffen zich hebben opgehoopt. Deze spierverharding heeft als gevolg dat de doorstroming  in de rug wordt verminderd. Wat hierbij helpt is om met een massage dit los te maken zodat de rugpijn klachten afnemen. Belangrijk is om na de massage veel water te drinken zodat de afvalstoffen in het lichaam goed weg kunnen. Het is sowieso goed om per dag 1,5 tot 2 liter water te nemen.

Neem contact op

Wilt u iemand een keer een cadeaubon geven voor een massage? Dan is dit zeker mogelijk, u kunt een bedrag kiezen maar u kunt ook de specifieke behandeling op de bon laten noteren. U kunt via deze link een afspraak maken voor een massage. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Liever online een afspraak inplannen?

Boek nu!

Graag tot ziens in de salon!