Manicure

Wilt u uw handen een oppepper geven? Dan biedt een manicure behandeling een goede oplossing. Deze behandeling verzorgt de handen, nagelriemen en kan worden afgemaakt met een mooie nagellak. Ook biedt ik gellak aan in de salon, dit zorgt ervoor dat de nagellak 2 tot 3 weken mooi blijft zitten zonder dat het afbladdert.

Het verschil tussen gellak en normale nagellak is dat de gellak wordt uitgehard in de uv of led lamp. Het voordeel hiervan is dat het na de behandeling niet beschadigd kan raken, maar het blijft dus ook meteen beter zitten dan normale lak. Als u de uitgroei teveel vindt worden kunt u de gellak in de salon weer laten verwijderen, dit moet dan even worden ingeweekt met een remover en kan daarna worden verwijderd. Bij de normale nagellak kan dit met een nagellak remover worden gedaan. Voor alle manicure behandelingen kunt u hier een kijkje nemen.

Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden, daarom is een manicure geen overbodige luxe. Als u wat meer last heeft van droge handen kunt u daarom ook kiezen voor de uitgebreide manicure, hierbij zit een scrub op basis van zoete amandelolie, door deze scrub worden de dode huidcelletjes verwijderd en kan de verzorgende crème beter worden opgenomen door de huid. De huid wordt hierdoor weer gehydrateerd en hierna voelen de handen weer super zacht aan, de manicure is een ontspannende en aangename behandeling en is ook voor mannen geschikt.

Vindt u het makkelijk om meteen een afspraak boeken? Dit kan nu ook via de online agenda.
U kunt de manicure behandeling natuurlijk ook voor iemand cadeau doen!

Als u verder nog vragen heeft over een behandeling kunt u natuurlijk altijd het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Graag tot snel in de salon.

Boek nu!