Harsen

Bent u ingegroeide haartjes of harde stoppeltjes zat en wilt u graag dat de haartjes een tijdje wegblijven? Dan is harsen ideaal! De haartjes komen zachter terug en u kunt een paar weken profijt hebben van een gladde huid. Waar rekening mee gehouden moet worden is dat de haartjes voor de behandeling ongeveer een halve centimeter moeten zijn zodat de hars goed aan de haartjes kan hechten.

Ook is het belangrijk om na het harsen de eerste 24 uur niet onder de zonnebank te gaan of naar de sauna. Hierdoor kan de huid wat geïrriteerd raken. Ook is het niet raadzaam om in dit tijdbestek te gaan zwemmen of je huid in te smeren met een geparfumeerde bodylotion. Belangrijk is om de huid even te laten rusten. Probeer hierbij ook wat losse kleding te dragen om frictie met de huid te voorkomen. Harsen is ook ideaal voor als u op vakantie wilt gaat. Even geen zorgen over het iedere keer weg moeten scheren van de ongewenste haargroei.

Voordat ik begin met de behandeling maak ik de huid altijd schoon, hierbij worden overtollige oliën verwijderd van de huid en kan de hars goed hechten. De hars die ik hierna aanbreng is altijd warm, daarna wordt er een strip aangebracht die ik tegen de haargroeirichting in er afhaal. Vaak gaat dit heel snel en is de behandeling daardoor dus prima te doen. Na de behandeling masseer ik met een verzachtende aloë vera crème de huid in waardoor de huid zacht en gehydrateerd is.

Meer weten over harsbehandelingen?

Harsen is niet alleen mogelijk voor het lichaam maar ook voor het gelaat, zoals de bovenlip harsen of de kin. Als u veel donshaartjes heeft bij de wenkbrauwen dan kan dit ook geharst worden. Wilt u weten welke hars behandelingen er mogelijk zijn in de salon? Neem dan gerust een kijkje.

Als u een behandeling wilt boeken dan kunt u klikken op de volgende link.
Liever zelf een afspraak online inplannen?

Boek nu!

Graag tot ziens in de salon!