Gezichtsbehandeling

In de schoonheidssalon gebruik ik de verzorgingsproducten van Dr Renaud. De biologische en natuurlijke producten zitten boordevol essentiële vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen.  De gezichtsbehandeling is altijd gericht op ontspanning en huidverbetering.

Bovendien is het hele productgamma volledig van Dr. Renaud dierpoefvrij, organisch en parabenen-vrij. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van specifieke huidproblemen. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling wordt er ook altijd goed naar de huid gekeken, zo kan ik alle producten van Dr. Renaud afstemmen op uw huidtype.

Bij alle behandelingen zit een oppervlakte en diepte reiniging voor de huid, hiermee verwijder je al het overtollige vuil van de huid en zorg je ervoor de dode huidcelletjes worden verwijderd. Hierdoor is de huid beter in staat om tijdens de gezichtsbehandeling alle producten in de huid op te nemen. Ook wordt er bij de gezichtsbehandeling tijdens het masker altijd een handmassage gegeven, hierdoor kunt optimaal ontspannen. Na de behandeling krijgt u advies welke producten u het beste voor thuis kunt gebruiken, om de huid optimaal te verzorgen is het belangrijk dat u thuis ook de huid goed onderhoudt.

Meer weten over gezichtsbehandelingen?

Wilt u weten welke gezichtsbehandelingen er allemaal zijn? Neem vooral hier een kijkje.
Als u de eerste keer bij mij komt voor een gezichtsbehandeling dan heb ik een leuke actie voor u! Deze kunt u vinden onder het kopje acties.

Bent u toe aan een momentje voor uzelf? even lekker ontspannen terwijl u huid een oppepper krijgt? Boek dan vandaag nog een gezichtsbehandeling! U kunt via deze link het contactformulier invullen, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mocht u een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling willen geven? Dan is dit ook mogelijk. De bon wordt altijd leuk voor u verpakt. Vindt u het makkelijk om meteen een afspraak in te plannen? Dit kan nu ook via de online agenda.

Boek nu!

Graag tot ziens in de salon!